Deze week gaan we onze partner Name it kinderkleding van amazingkids even in de spotlight zetten. Name it is onze partner in kinderkleding en voorziet hierbij kortingsbonnen zodat je jouw kinderen de leukste nieuwe collectie kan aangeven voordat je op vakantie gaat. De vakantie is natuurlijk al duur genoeg en dan hoeft daarbij de bikini, korte broekjes en jurkjes niet je budget een stuk minder van te maken. Name it kinderkleding is een merk dat prijs kwaliteit centraal staat en van dezelfde eigenaren is zoals Only, Vero Moda, Pieces en Vila. Dit geeft een indicatie van het merk dat het goed betaalbaar is maar ook dat de kwaliteit hoog is. De producten van Name it zijn trendy en kinderen zijn er dol op. Hun collectie bevat kleding voor baby, mini’s zoals ze het zelf noemen (1 tot 4 jaar), kids (5 tot 12 jaar) een tieners (10 tot 16 jaar).

Hoe fijn is het voor je om je kind helemaal gestyled met die nieuwste kinderkleding mee te kunnen nemen naar de reis waar je al jaren naar uitkijkt. Dit is waarom onder ander onze partner Name it kinderkleding voor ons heeft gekozen en zich samen met ons verbind om jouw vakantie tot je droomvakantie te maken. Maar wat versta je nu onder jou ideale droomvakantie. Dit verschilt nogal voor iedere persoon verschillend. Ben je op zoek naar een vakantie waar je avontuurlijk kan zijn, buiten sporten kan doen en lekker actief bezig kan zijn. Of ben je juist een persoon die graag reist van plek naar plek en iedere keer op een andere manier. Dit kan zijn met de bus, auto, motor of zelf een tuktuk. Maar misschien ben je juist helemaal niet van het reizen en avontuurlijke maar wil je liever drie weken lang op het mooiste strand van de wereld liggen en cocktails drinken. Alles is mogelijk bij azur reizen en maken we van jou droom werkelijkheid.

Vakantie aangepast op je budget

Het is natuurlijk ook zo dat iedereen een ander budget heeft voor zijn of haar vakantie. Dit is ook geen enkel probleem. Wij passen de reis compleet af op jou budget. Denk wel van te voren altijd realistisch na. We kunnen natuurlijk niet jouw droomreis naar de Malediven realiseren voor maar 1000 euro. Op onze website kun je door te kijken naar de verschillende pakketten een indicatie maken van wat een reis die je in je hoofd hebt nu precies zou kunnen gaan kosten. Dit is heel verschillende en je kunt natuurlijk alle kanten op.

Bij deze pakketten zitten ook verschillende voordelen bij zoals bijvoorbeeld onze partners. Ook voor de gezinsreis natuurlijk ons al eerder genoemde partner Name it kinderkleding. Dit aanbod geldt voor zowel de winterreizen als de zomerreizen. Het zou natuurlijk zonde zijn wanneer je dan alleen maar winterkleding kunt kopen als je in de zomer weggaat. Name it kinderkleding is dan ook een van de beste keuzes volgens ons op het gebied van kinderkleding en zeker ter voorbereiding op jou ideale gezinsvakantie.

Om je nog beter voor te bereiden op de ideale gezinsvakantie is het aan te raden gebruik te maken van financial lease. In ons volgende blog zullen we hier meer informatie over geven.